Böngészők letöltése

Ingyenes böngésző programok letöltése PC-re. Az itt található internet böngészők mindegyike garantáltan biztonságos, kényelmes és gyors internetezési élményt biztosít. Válaszd ki a számodra legjobb megoldást és töltsd le. Szerencsére ma már a legnagyobb böngészők mindegyike rendelkezik magyar nyelvi támogatással, így magyarul élvezheted az internet örömeit.

A legtöbb böngésző már magyarul is elérhető

Szemmel láthatólag hatalmas kínálat van ingyenesen letölthető böngésző programokból; célszerű lehet első lépésként valamiképpen szűkíteni a lehetőségeket. Kézenfekvő ötletnek tűnik a nyelv alapján választani, hiszen sokkal kellemesebb és kényelmesebb az ember anyanyelvén netezni, dolgozni. A főbb böngészők magyarul is letölthetőek. Pl. Google Chrome, Firefox.

Melyik a leggyorsabb böngésző?

A nyelv mellett fontos választási szempont még a a program sebessége is. A Ghacks tesztje szerint a Microsoft Edge a leggyorsabb, s a második lett a Google böngészője. Gyors még az Opera és a Vivaldi is. Igaz ez a teszt nem túl reprezentatív, hisz mindössze két gépen, 5 féle programot teszteltek.

Érdekesebb megközelítést használ a Brave böngésző, ami elsősorban biztonsági okokra hivatkozva egyszerűen be se tölti azt a rengeteg kéretlen programot, ami a weboldalakat szokta terhelni. Ezzel technikailag ugye nem lett gyorsabb, mint a társai; de gyakorlatilag meg igen, hiszen kevesebb mindent jelenít meg.

Melyik a legjobb böngésző?

Nehéz egyértelműen megállapítani, hogy melyik böngésző lenne a legjobb; hiszen szinte fej-fej mellett haladnak az élharcosok, ráadásul a személyes szokások, igények is lehetetlenné teszik az egyértelmű választást. A népszerű, sokat bizonyított browserek szinte csak apróságokban térnek el egymástól.

Nem fedi teljesen a kérdést, de jó támpontot adhat, ha megnézzük, mely böngészők a legnépszerűbbek. A 2016-os adatok alapján a Google Chrome toronymagasan vezet a maga 76%-val, a második a Firefox 15%-al és a harmadik az Internet Explorer 5%-al. Ha részletesen szeretnéd csemegézni az adatokat, akkor itt megteheted.

Az internet böngészők listája sosem teljes

Bár minden lehetőséget megragadunk, hogy a teljes webböngésző palettát bemutassuk és letölthetővé tegyük – ez egy végtelen és sziszifuszi munka. Hisz gyakran jelennek meg újabb és újabb böngészők, illetve az is előfordulhat, hogy egy-egy cég befejezi a szoftver támogatását és szép lassan korszerűtlenné válik.

A különféle típusú eszközök (pl. mobiltelefonok, Mac, okoseszközök) eltérő szoftvereket futtatnak csak, s nem mindegyikhez készült el ugyanaz a böngésző. Jelen pillanatban Windows-os programokat mutatunk be; de mobil (Android, iOS) böngészők is elérhetőek lesznek majd az oldalon.