Brave browser

Brave browser letöltése

Open Source böngésző beépített hirdetésblokkolóval. Gyors és biztonságos.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  Brave Browser 0.11.1 Dev
 • Rendszer:
  Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  BraveSetup-ia32.msi (86.50 MB)
 • Licensz:
  open source
 • Nyelv:
  Angol

Brave browser: Anonimitás mindenek előtt

A Brave böngésző készítői bátor lépésre szánták el magukat: egy böngészőt hoztak létre, amely kizárja az összes kéretlen nyomon követést az életedből. Használatával végre nem fogja tudni a Google és Facebook, hogy mit csinálsz és mik az internetezési szokásaid.

Azért ne legyen kétséged, a Brave is közvetít valamennyire adatot a fejlesztők felé. De a nagy techóriásokkal ellentétben ők 100%-ban anonimizált, kódolt adatokat kapnak, melyet csak és kizárólag a Brave böngésző fejlesztésére fognak felhasználni. Jól hangzik.

Beépített reklámblokkoló? Nem egészen

Az anonimitás és biztonságos netezés eléréséhez gyorsan meg is szabadulnak a legzavaróbb weboldal elemektől: a reklámoktól. És a frissiben felszabaduló helyet más reklámokkal töltik meg… Persze csak ellenőrzött mennyiségben és minőségben. Így nem mondhatsz búcsút örökre a reklámoknak, de legalább nem lesznek végre zavaróak. Az oldal tulajdonosok továbbra is keresik a pénzt, Te pedig nyugodtan tudsz netezni.

Ez így teljesen korrekt.

Villámgyors netezési élmény

Az egész anonimitási hajcihőnek van még egy pozitívuma: a weboldalak gyorsabban fognak betöltődni. Nem kell várni a sok webszemétre, amivel a weboldal meglátogatása járt.

Ez így szuper, de hol az átverés?

Átverés nincsen, de egy kis feketeleves maradt a végére: nincsenek hozzá kiegészítők (pluginok) és nincs magyar nyelvi támogatása. Nem nagy ügy, de sokak számára ez kizáró ok. Pl. nekem is.

Brave browser letöltése
A Brave browser egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.