Google Chrome

Google Chrome letöltése

Gyors, biztonságos és kényelmes. A világ legnépszerűbb és egyik legjobb böngészője.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  Google Chrome 52.0.2743.82
 • Rendszer:
  Windows Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  ChromeStandalone.exe (44.30 MB)
 • Licensz:
  ingyenes
 • Nyelv:
  Magyar, Angol

A Google Chrome egy nagyon könnyen használható, gyors és rendkívül felhasználóbarát webböngésző. 2008-as megjelenése óta rohamléptekkel terjeszkedik és rövidesen a világ legnépszerűbb böngészőjévé vált. 2016-ban már az egyeduralma megkérdőjelezhetetlen, közel az internetezők fele Google Chrome böngészőt használ. Miért érdemes neked is a Chrome-ot letölteni és használni?

A Google Chrome villámgyors

Talán e miatt is lett a legnépszerűbb böngésző, hisz a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a lehető leggyorsabb legyen a szoftver. Gyorsan indul és gyorsan futtatja a weboldalakat. Köszönhető ez a fejlett Javascript motornak és a WebKit nyílt forráskódú renderelőnek.
Sajnos ha túl sok fül van nyitva, hajlamos kissé lelassulni.

Rendkívül kényelmes

Felhasználóbarát kialakítása és kompakt kezelőfelülete segítségével könnyen és gyorsan navigálhatunk a weboldalak közt. (Ezt a letisztult felületet persze gyorsan koppintotta is a konkurencia… ) Külön kiemelném a nagyon egyszerű és magától értetődően működő beállítások menüpontot, amin még a kezdők is könnyen kiigazodnak. Ez sok más böngészőnél sajnos igen gyenge pont.

Azonnali keresés

Elég beírni a böngészősávba a keresendő kifejezést vagy oldalakat, a Google Chrome azonnali javaslatokat tesz; így anélkül kereshetsz az interneten, hogy meg kéne nyitnod a Google-t. (Vagy ha valamiért más keresőt használsz, akkor azt. De ne tedd, a Google a legjobb)

Testre szabható

Hatalmas kínálat különféle kiegészítőkből (plugin), amelyek segítségével testre szabhatod a böngésződet. Mindig alaposan nézd meg, hogy mit teszel fel a böngésződre, a más szoftverek által ajánlott kéretlen kiegészítőket szinte sosem érdemes feltenned. A kiegészítők listáját megtalálod itt.

Google fiók integráció

Összekötheted a böngészőt a Google fiókoddal, így a könyvjelzőidet, kezdőlapjaidat, jelszavaidat és beállításaidat örökre elmentheted és összekötheted az összes eszközöddel.

Fokozott biztonság

Az internetezés során számos veszély leselkedik rád, kéretlen programok vagy még veszélyesebb vírusok és kémprogramok települhetnek fel a gépedre, ha óvatlan vagy. Szerencsére a Google Chrome megóv a nagy részüktől, hiszen biztonsági protokolljai nem engedik a veszélyesnek tűnő / bejelentett támadó webhelyek meglátogatását, vagy ilyen fájlok letöltését.

Google Chrome letöltése
A Google Chrome egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.