Driver Booster Free

Driver Booster Free letöltése

Ha szeretnéd mindig naprakészen tartani a gépedet és elkerülni az esetleges hibákat, akkor a Driver Boosterre van szükséged, ami egy driver kereső. Ez a program naprakészen tartja az összes hardware-ed.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  Driver Booster Free 3.5.0.785
 • Rendszer:
  Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  driver_booster_setup.exe (14.50 MB)
 • Licensz:
  ingyenes
 • Nyelv:
  Angol

Egy gyors telepítés után már használatba is veheted. Windows XP-től egészen Windows 10-ig működik és a több ezer hardware található meg a listában. Folyamatosan frissülnek az újabb driverek és a listában számos adatot láthatunk rólunk. Kiírja a verziószámot, a méretet és a megjelenés dátumát is.

A program automatikus átfésüli a gépedet beállított időközönként. Ez lehet naponta, egy- vagy kéthetente vagy havonta. Az esetlegesen nem naprakész driverek listáját kiexportálhatod egy szöveges fájlba, vagy kiválaszthatod a telepíteni kívánt drivereket rögtön a listából. Ezek után a Driver Booster a háttérben letölti őket és telepíti is. Ha szeretnéd akkor az új telepítés előtt létrehozhatsz egy biztonsági pontot, amire visszaállíthatod a géped esetleges hibák esetén.

A program mutatja a naprakész drivereket is egy külön listában, illetve megnézheted azt is, hogy hány napja volt utoljára ellenőrizve, hogy van e frissítés.

Nem csupán driverekhez keres frissítést, de a Flash Playert és a DirectX-et is frissíti ha szükséges. A Toolkit nevű eszköz pedig segít kiküszöbölni az esetleges hibákat a gépen a driver adatok ellenőrzésével. És lehetőséged van arra is, hogy egyes hardware-eket ignorálj és azokhoz egyáltalán ne keressen a program driver frissítést.

Összességében egy nagyon jó programról van szó, ami nagyban megkönnyíti a drivereid frissítését és segít elkerülni számos hibát a számítógépeden.

Driver Booster Free letöltése
A Driver Booster Free egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.