Fraps

Fraps letöltése

A Fraps az egyik legnagyobb és legismertebb képernyő rögzítő alkalmazás. Használhatod a különböző munkamenetek felvételére, de főként játékok rögzítésére alkalmas.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  Fraps 3.5.99
 • Rendszer:
  Windows XP / 2003 / Vista / Windows 7 / XP64 / Vista64 / Windows 7 64
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  setup.exe (2.22 MB)
 • Licensz:
  demo
 • Nyelv:
  Angol

A Fraps alkalmas, hogy videót, sreenshotokat és audiót rögzíts vele. A felvétel valós időben történik, így miközben játszol folyamatosan rögzítheted, ami történik. A felső sarokban pedig végig láthatod az aktuális képkocka/másodperc értéket.

A felvételhez akármilyen gyorsbillentyűt beállíthatsz, így akkor kapcsolod ki és be a videót, amikor csak szeretnéd. Többféle beállítást használhatsz a videó minőségére is, amit főként a másodpercenként rögzített képkockával tudsz befolyásolni. Itt azonban érdemes vigyázni, hiszen a jobb minőségű videók nagyobb helyet is fognak foglalni, ami esetlegesen megnehezítheti a videók internetre való feltöltését.

Ha több audió forrás is van egyszerre (pl. mikrofon és a játék), akkor választhatsz, hogy melyiket milyen hangosan szeretnéd megjeleníteni a videóban.

Bár a Fraps egy egyszerű program, viszonylag kevés kényelmi funkcióval, mégis sokan használják és a legtöbb igényedet ki fogja elégíteni, ha képernyő videókat szeretnél rögzíteni.

Amire érdemes lehet odafigyelni az a teljesítmény, ugyanis a program nagyban ronthatja a játékok teljesítményét, főként gyengébb gépeken.

A Fraps egyetlen hátránya, hogy régebbi program és az elmúlt pár évben kevés frissítés jött ki rá.

Fraps letöltése
A Fraps egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.