WinZIP

WinZIP letöltése

Az egyik legelterjedtebb tömörítő program a WinZIP minden felmerülő igényedet kielégíti a tömörített fájlokat illetően és ezen felül is rengeteg hasznos funkcióval segíthet neked.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  WinZip 20.5 Build 12118
 • Rendszer:
  Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  winzip_en_32.msi (69.81 MB)
 • Licensz:
  próbaverzió
 • Nyelv:
  Angol

A WinZIP nem véletlenül lett a legelterjedtebb tömörítő program. A zip formátum mellett zipx archívumokat is létrehozhatsz, amik még hatékonyabb tömörítést biztosítanak. A fájljaidat pedig titkosítással vagy jelszóval védhetjük az illetéktelen szemektől. A program emellett 13 különböző formátumot ismer fel és tud olvasni.

Ám a legnagyobb előnye talán a rendelkezésedre álló extra funkciókban rejlik.

Közvetlenül megoszthatod az elkészült archívumokat különböző közösségi oldalakon vagy feltöltheted Dropboxra vagy Google Drivera is. Emellett a ZipSend szolgáltatással akár 2 GB-os fájlokat is továbbíthatsz e-mailen keresztül, mindezt Outlookba, Gmailbe, Hotmailbe vagy akár a Yahoo levelezőjébe integrálva. A tömörített Office fájlokat pedig rögtön az Officeban is megnyithatod kicsomagolás nélkül. Sőt még akár pdf formátumba is konvertálhatod dokumentumaidat a programon belül.

Létrehozhatsz önkicsomagoló archívumokat exe formátumban vagy szétdarabolhatod a tömörített fájlodat több kisebb részletre.  Sok esetben sérült tömörített fájlokat is képes lehet megjavítani a WinZIP.

A rengeteg extra funkció mellett állandó támogatás és egy átfogó GYIK áll rendelkezésedre a gyártó oldalán.

WinZIP letöltése
A WinZIP egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.