Defraggler

Defraggler letöltése

A CC Cleaner készítőinek remek töredezettségmentesítő programja, ami számos beállítással és funkcióval könnyíti meg a te és a géped életét.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  Defraggler 2.21.993
 • Rendszer:
  Windows
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  dfsetup221.exe (4.30 MB)
 • Licensz:
  ingyenes
 • Nyelv:
  Angol

A Defraggler segít a lemeztöredezettség csökkentésében és a számítógéped teljesítményének növelésében. A töredezett fájlokat a lemez kevésbé használt részeibe helyezi át, így gyorsabban hozzáférhetsz majd a valóban használt fájljaidhoz.

A program először egy analízist futtat le, ami után kiválaszthatod a töredezett fájlok listájából azokat, amiket szeretnél kijavítani vagy akár a teljes listát. Illetve beállíthatod, hogy a rendszer biztonsági visszaállítás fájljaihoz egyáltalán ne nyúljon hozzá.

Számos hasznos funkció lesz a segítségedre. Akár bootolás alatt is elvégzi a dolgát a töredezettségmentesítő vagy csupán a szabad lemezterület ellenőrzésével is elérhetsz gyors sikereket.

A rendszeres töredezettségmentesítéshez több feltételt is megadhatsz, például beállíthatod, hogy csak egy bizonyos töredezettségi százalék felett induljon el a töredezettségmentesítés. Vagy akár egy adott időtartamot is beállíthatsz, így biztos nem fog ennél tovább tartani az egész folyamat. Mielőtt elindul a program automatikus kiürítheti a Lomtárat, ha szeretnéd, ezáltal is gyorsítva a működését. A QuickDefrag opcióval teljesen átugorhatsz bizonyos fájlokat vagy mappákat vagy használhatod az idle defrag funkciót, amivel csak akkor indul el a töredezettségmentesítő, ha a géped éppen nincs használatban.

A Defragglerel megnézheted a lemez különböző információit is, mint például a szériaszámot, a hőmérsékletet és azt, hogy az hány órája van használatban. Bár több lemezt egyszerre nem tud kezelésbe venni a töredezettségmentesítő, de sorba állíthatjuk őket, hogy automatikusan átfusson az összesen. Ha pedig végzett a program, akkor automatikusan kikapcsolhatja nekünk a gépet.

Defraggler letöltése
A Defraggler egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.