BullGuard Antivirus

BullGuard Antivirus letöltése

A BullGuard Antivirus egy könnyen kezelhető, rendkívül hatékony vírusirtó program.

 • Frissítve:
 • Legújabb verzió:
  BullGuard Antivirus 16.0.320.2
 • Rendszer:
  Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Gyártó:
 • Fájl név:
  BullGuardDownloaderAV.exe (0.31 MB)
 • Licensz:
  próbaverzió
 • Nyelv:
  Angol

Független tesztek sokaságán is jól teljesít a BullGuard Antivirus, vagyis kitűnő választás, ha a számítógéped vírusvédelméről szeretnél gondoskodni. A legfontosabb funkciói:

Kiemelt vírusvédelem

Többszintű vírusvédelmi rendszerének köszönhetően fokozott biztonságot nyújt. A hagyományos aláírás alapú észlelés mellett a gyanús viselkedési mintákat is kiszűri.

Spam védelem

Az email fiókokat elárasztó gigászi mennyiségű levélszemét kordában tartásában is hasznos segítség. Többé nem kell a rengeteg reklámon átrágnod magad, ha megnyitod az email fiókodat. A reklámok mellett az átverős emaileket is kiszűri.

Kéretlen szoftverek eltávolítása

Az internetről letöltött szoftverek rengetegszer tartalmaznak kéretlen plusz szoftvereket, böngésző kiegészítőket (ún toolbar-okat). Jobb esetben ezek csak bosszúságot okoznak, rosszabb esetben igazi kínszenvedés ezektől megszabadulni. Többé e miatt se fog fájni a fejed.

Biztonságos böngészés

Rengeteg rosszindulatú weboldalra lehet elkalandozni egy kiadós internetezés során. Kéretlen segédprogramok, vírusok és egyéb rosszaságok leselkednek ránk az internet sötétebb bugyraiban. Mielőtt ilyen oldalra tévednél a BullGuard figyelmeztet.

Nem lassítja le a számítógéped

Optimalizált teljesítményének köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen fut. Észre se veszed a jelenlétét, annyira kevés erőforrást használ.

BullGuard Antivirus letöltése
A BullGuard Antivirus egy ingyenesen letölthető program. Kattints a nagy gombra és szerezd meg.
File5.hu oldalon található szoftverek mindegyike ingyenes és letölthető.